Azimet ÖZDEMİR MD

Erkek Lazer Epilasyon

erkek lazer epilasyon

Erkek lazer epilasyon da tüm vücut göğüs, sırt, boyun, bacak, genital bölge Lazer Epilasyon yapılmaktadır.

Erkeklerde genel olarak görülen kıl yapısı kalın ve siyah olduğundan dolayı kıl kökleri daha fazla enerji oluşmaktadır.Bu nedenle daha fazla acı ve ağrı yaşanmaktadır. İşlemlerde ki acı ve ağrıyı en aza indirgemek ve sağlıklı bir sonuç elde etmek amacıyla  kombin lazer tekniği uygulanmaktadır.

ACISIZ VE AĞRISIZ EPİLASYON NASIL YAPILIR ?

Acısız ve ağrısız bir işlem sürdürebilmek için öncelikle kalın kıl yapısına uygun teknoloji ile işleme başlanır.

Cilt yüzeyi zimmer (soğuk hava ve gaz) ile soğutulur.Zimmer in yetersiz geldiği durumlarda ki bu durumlar kişinin acı eşiğine göre değişkenlik göstermektedir anestezi kremleri ile lokal bir uyuşturma sağlanır.

İlk 3-4 seansta kalın kıl yapısı yok edilir.Bu 3-4 seans sonunda kıl yapısı azalmış ve incelmiş hale gelir.

Bir sonraki adımda ise ince kıl yapısına uygun teknoloji ile işlemler yapılır.

Lazer Epilasyon
0505 492 57 55

Gelişen Son Teknoloji Cihazlarımızla

Erkek Genital Bölge Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliştirilmiş bir tekniktir.Ağda, jilet, cımbız gibi yöntemlerin aksine lazer epilasyon istenmeyen tüyler de kalıcı bir çözüm sunmaktadır.

Lazer epilasyonu kadınların yanısıra erkekler de daha pürüzsüz bir cilt ve de hijyen açısından çok fazla tercih etmektedir.

Erkek Lazer Epilasyon da sırt, göğüs, kasık, kemer altı, kalça, bacak ve genital bölge de istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen bölgelerdir.

Ancak genel olarak genital bölge en çekimser davranılan bölgedir.Bunun başlıca sebebi kulaktan kulağa yayılmış olan lazer ışınlarının genital bölgeye zarar veriyor bilgisidir.Fakat böyle bir durumun mümkünatı yoktur.Lazer epilasyon, pigmentasyon olayı olduğu için yüzeyden gelen lazer akımını kıl köklerimiz hapseder, dolayısıyla bunun çevre dokulara zarar verme ihtimali yoktur.

Erkek genital bölge lazer epilasyon da kombin lazer tekniği kullanılmaktadır. Kombin lazer kişinin kıl rengine, kıl yapısına, ten rengine göre bir plan doğrultusunda en doğru cihazları kombinleyerek acısız ve ağrısız en doğru sonuca ulaşma tekniğidir.